25 julho, 2014

Landing op Eidoven


Divulgado relatório sobre queda de avião na Ucrânia

Foi divulgado esta terça-fera o relatório preliminar sobre a queda do avião das Linhas Aéreas da Malásia em território ucraniano, a 17 de julho. Os investigadores holandeses concluiram que o aparelho foi atingido por "um grande número de projetéis" e que se desintegrou no ar. A versão final do relatório deverá ser divulgada em julho de 2015.


Amon Amarth - Guardians of AsgaardO Resultado da Negligencia no tardio fecho do espaço aereo Ucraniano chega à Holanda.
Faça-se um minuto de silencio em memoria das vitimas!


Aeromoça presta homenagem no Aeroporto de Schiphol, em Amsterdã, durante dia de luto nacional pelas vítimas do voo MH17 - CRIS TOALA OLIVARES / REUTERS


Read more: http://oglobo.globo.com/mundo/corpos-das-vitimas-do-voo-mh17-chegam-na-holanda-apos-deixar-ucrania-13347394#ixzz38VG6COaF
AMSTERDÃ — Os dois aviões com os corpos das vítimas do voo MH17 da Malaysia Airlines, abatido no Leste da Ucrânia na semana passada, desembarcaram nesta quarta-feira no aeroporto de Eindhoven, no Sul da Holanda. O primeiro-ministro Mark Rutte, membros da família real holandesa e parentes e amigos das vítimas estavam na pista de pouso para assistir à chegada das aeronaves.

Read more: http://oglobo.globo.com/mundo/corpos-das-vitimas-do-voo-mh17-chegam-na-holanda-apos-deixar-ucrania-13347394#ixzz38VF05Mo0

As duas aeronaves militares, um Hércules holandês e um Boeing C-17 australiano, transportaram 40 caixões de madeira. Os restos mortais dos passageiros serão levados nos próximos dias para uma base militar holandesa em Hilversum, onde especialistas tentarão fazer o reconhecimento, em um processo que pode levar meses.
O representante do governo holandês, Hans Docter, afirmou que as vítimas tinham feito uma “longa jornada” para chegar em casa. Na terça-feira, quatro dias depois do acidente, um trem com vagões refrigerados levou os corpos do local do acidente, controlado pelos separatistas pró-Rússia, até a cidade de Kharkiv, em poder do governo. Especialistas disseram que iriam continuar a procurar por restos de outras vítimas.
A Holanda amanheceu nesta quarta-feira em luto. No país, sinos soaram e bandeiras foram hasteadas a meio mastro, antes da chegada dos primeiros corpos das vítimas do avião da Malaysia Airlines. No aeroporto de Schiphol, em Amsterdã, uma mensagem nos quadros de aviso expressava a tristeza pela tragédia.


Read more: http://oglobo.globo.com/mundo/corpos-das-vitimas-do-voo-mh17-chegam-na-holanda-apos-deixar-ucrania-13347394#ixzz38VEm7wjI
1 . rekken
Herschrijven
 Stap ogen zorgvuldig te herlezen wat er is geschreven . Nog niet was een aantal van de foto's genomen te presenteren in <cartoons> . Populaire Braziliaanse land voor fotografie naast de militaire , de manifestaties van São Paulo voor beter openbaar vervoer .
Maar dat is niet wat ik nu schrijf .

Spel pit

 " Een lach is dat we elkaar begrijpen . "
zo lang dat ik dit niet lezen geweest . De eerste lezing neemt ons mee naar een lezing geamuseerd , soms bereikte aantal niet zo . "Als ik geniet van het schrijven omdat ik schrijf is de moeite waard . "
 Een schijnbaar domme idee wordt een uitlaatklep voor humor en een leuke lezen elke dag.
" Want lachen is het beste medicijn . "
 De Portugese <cartoon> in tekening of cartoon karakters heeft als apen rond een oliebron .
 Alle apen denken iets geschrokken met de uitspraak van een ander , dat is in de put , en daarom alleen de helderheid van de ogen voor een andere opening op low - vormige tunnel .
 - Het fonds al voelt .
 Anderen , ieder maakt zijn interpretatie .
 De eigenaar van de put de Arabische kledij , met een tulband op zijn hoofd zit in een sierlijke stoel , type stoel .
 De technische verkenning is terug in het pak leest <Seven Sisters> .
 Een ander toont een mobiele telefoon , waar u grantee index , effectenmakelaar kan lezen .
 Een aap soldaat met een commando videogame , gaat undercover <drone> beheersen van een gier die probeert te landen op een boom .
 Zijn torso stal daalt Shore tot een pijp .
 Onder de boom rusten op de schaduw van de enkele groene blad , een aap milieuactivist , toont een dollarbiljet . In deze nota geschreven <Green Project> .
 In de auto geparkeerd naast de machine aanbod de aap toont binnenkant van een credit card .
 De aap werker toont je een bom niet aanvaardt gesponnen , het display van de machine te registreren , en de kaart te weigeren . In de tegenovergestelde richting geeft je een heleboel auto waar je <Stand> kunt lezen kopen en verkopen van schroot .
 Voorkant van de tunnel , het presenteert een met een stekker van elektrische lading op dit bewijs de kabel wordt doorgesneden .
 In het donker ziet u alleen de heldere ogen en de oorspronkelijk verwezen naar zijn hand die een vorm weergeeft aap .
 In gedrukte valt de volgende zin .
 " Werkaanbieding naar de kopermijnen van Afghanistan . "
 Langs de pijp die de olie verzamelt van de boom en in de put , is er een container label <emploers> werklozen . Van binnenuit komt een aap heimelijk toont een explosieve gordel .
 Dit zijn enkele van de karakters , min of meer gebruikelijk in alle steden van de wereld .
 We kunnen nemen en tekens .
 We kunnen de apen vervangen door kippen , varkens door , voor mannen , uiteindelijk is het de bedoeling om het idee van een coherente cyclus die zichzelf voedt houden .
 We keerden terug naar het hoofdstuk aanvankelijk zo geschreven waar het verhaal begint . Op een moment dat de olie gaat om $ 120 weer .


Asgard - Appell an die Götter (zur Gewinnung von Wasserstoff)


Far End of Oil (Mad Max)
 Deutsch


Voa no Sky Car a Hidrogenio para as cidades do Hidrogenio e da Geotermica..

Asgard - Oproep aan de goden (gericht op het verkrijgen van waterstof)

Far End of Oil (Mad Max) 1980


Holland Tidal Force
  In 1980 het Nederlands als ze altijd hebben, maken de kust overspoeld bij vloed een natuurlijke hulpbron van hernieuwbare energie. De Nederland gastheer van de zeven zusters, Shell (olie-exploratie bedrijf) ook recente olie-embargo afgekondigd door de OPEC in de jaren '70 sec.XX.
  Zonder zwaartekracht gemarkeerd zijn rivieren die u toelaten om hydro dammen, dijken die behouden zeewater wordt het een bron van energie productie te verkennen bouwen. De Steigers beginnen te worden versterkt met betonnen muren en in hen zijn gemonteerd generatoren om elektrische energie te produceren.
  Met deze ecologische projecten niet alleen het probleem van de afhankelijkheid van thermische energie verbruiken Nafta lossen, aardolie-afgeleide, hoe ze het oplossen van hun grootste probleem afkomstig van natuurlijke verschijnselen. Overstromingen veroorzaakt door levende zee tegen de Noordzee.
  De prijs van koper stijgt als in Duitsland en berooid mijnwerkers gaan doorzoeken, het bedekt metalen, de grondstof van een elektriciteitsnet, de Nederlandse alternatieven te zoeken.
  Een auto-mobiliteit acente onafhankelijkheid van olie en koper was ideaal.
  Hoewel het idee van de waterstof-brandstofcel zelf niet is ontstaan ​​in Nederland van een uitvinder of de Nederlandse nationaliteit, is in dit land, dat zij verwerft zijn eerste gebruik als openbare project van het openbaar vervoer.
  Mobiliteit gemaakt met een ontwerp van de brandstofcel kan het beste gebruik van koper te verminderen met 80%, in vergelijking met bijvoorbeeld een elektriciteitsnet of de trein met hun eigen elektriciteitsnet die we gebruiken in het dagelijkse leven.
  Maar niet alles ging de beste en de hoge prijs van waterstof zijn afgeleid van het tekort aan elektrische energie, die wordt gebruikt als een primaire bron, niet toegestaan ​​zijn massa.


Earth Wind Duitsland
 In 1980 de Duitsers met het land verdeeld in twee sinds de Tweede Wereldoorlog, door eigen schuld. Proberen een probleem op te lossen 50 jaar. Het probleem dat leidde tot de oorlog. Gebrek aan energie en energiebronnen in de ondergrond. Ja, want de oorlog begon door tekorten in de jaren '30 kolen en olie. Voorkomen door de overwinnaars van de oorlog om gevaarlijke energieën waarmee het zou kunnen snel massavernietigingswapens de Duitsers zag de ecologie en hernieuwbare energie-output van de energie probleem in uw industrie op te bouwen te krijgen.
 Groeien bomen en zorg voor het milieu is goed ja, maar steenkool neemt decennia, eeuwen tot het kan worden gebruikt als brandstof!
 Het hebben van een hele industrie afhankelijk is van hernieuwbare energie (waterkracht, wind-en andere) was de droom van iedere Duitse eco of niet.
 Duitsers beseften al snel dat hun plan nodig is een schaars goed is en dat het eerder had de oorlog tussen de naties uitgelokt.
 Koper, het metaal essentieel voor elke elektrische infrastructuur, maar schaars in Duitse underground. Uw Boekingen zijn in onherbergzame plaatsen, buiten uw economische controle.
 Een stad bedacht door iemand, maar die was niet goed voor de hoeveelheid koper nodig is, werd gepresenteerd in een andere post op deze blog.
 De oplossing is om terug te keren naar de glorieuze Zeppelin 20s. Nu met meer bestendige materialen en een bron van waterstof uit de elektrolyse low.

USA Vulcan Hydro Geo
Het was 1980 toen ik voor het eerst hoorde over het einde van olie, was er al sprake dat hij niet zou eindigen zonder eerst te bereiken exorbitant hoge prijzen en dus leiden tot de hebzucht van velen.
 De film Mad Max, een voorbeeld van een van deze verlangens.
 De actie vindt plaats in Australië.
 Hoewel op het moment dat Amerika was het eerste land waar deze crisis het meest voelbaar. Niet zo extreem als geportretteerd in de film. Niet bereikt, hetzij omdat de Amerikaanse reactie op de OPEC embargo, opgebouwd met een enorme investering in andere primaire energie, kernenergie. Met alle nadelen die daaruit zijn afgeleid.
 Een heette toen Rusland Sovjet Unie, zie deze enorme investering een bedreiging, neigt ook opgenomen een race deze energie.
 Het embargo zelf is niet het gewenste effect ontstond doordat de olie bleef naar Amerika te komen, verstrekt door derden. Hoewel een steile prijs, het was altijd goedkoper dan de reeds verkend Amerikaanse reserveringen.
 Het is ook tijdens deze jaren dat Amerika zich bewust wordt dat voor meer elektrische energie die je hebt, die uit haar primaire bron die komt, nooit het probleem van de mobiliteit afhankelijk is van een goede aanvoer van olie opgelost.
 Maar het probleem van een levensvatbare brandstof vergeleken met olie niet alleen Amerika.

Rusland Vulcan Hydro Geo
In 1980 willen de Russen een vervanging voor olie die dezelfde mobiliteit mogelijk maakt en voltabilidade dit. Deze vraag leidde tot de limiet, bereikte een vliegtuig dat waterstof-verbrandingsmotor gebruikt.
 Lijkt alles opgelost, maar de hoge prijs van brandstof zijn massale gebruik niet verminderen door de maatschappij. In een land dat begint aan het tekort aan fossiele brandstoffen en diverse oorlog fronten aanpakken alles is prototypische. Maar het ontwerp werkt en is een landmark, historische.
 Vulkaan Ka ... Base Russische ... Van de elektrische energie verkregen uit een DC-generator aangedreven door bron geotermica, voeren we elektrolyse van water krijgen dai waterstof bij een kostprijs laag genoeg om concurrerend te zijn, in ieder geval met de Electrics.

Portugal Vulcan Hydro Geo
In Portugal is er geen toepassing van waterstof.
 In 1980 Portugal, ouders verbrijzelde resten van zijn imperium, gaat door een economische crisis, na te zijn verbannen naar zijn hoek in West-Europa, aan de Atlantische Oceaan. Geen natuurlijke energiebronnen, uit fossiele bronnen, olie, gas of kolen van het land draait om de mijnbouw zijn reserves van metalen. Hij ontdekte in zijn kelder grote reserves, lithium.
 Maar het belangrijkste van het land deze dagen is de uitbarsting van de vulkaan van "Capelinhos" op het eiland Terceira, Azoren archipel in de Atlantische Oceaan.
 De geothermische exploratie begint vorm gevolg van de noodzaak de warmtebronnen nemen de eilanden nemen.
 Na een grondige inventarisatie van geschikte locaties voor de bouw van een thermo-elektrische fabriek wisselstroom wordt gekozen om Ribeira Grande.
 De verandering van de energetische bron, in dit land, maar al snel kwam als de VS, is al snel in slaap door olie, aangeboden door de landen van de Noordzee, in ruil voor het gebruik van zijn strategische kust. Jaren gaan voorbij totdat een nieuwe geothermische elektriciteitscentrale opnieuw worden gebouwd.
 Met betrekking tot de waterstof zoals is gedaan. Er waren geen projecten uitgevoerd. De enige bepaling van Bus-powered waterstof werd bij gebrek aan geweigerde weet niet wat. Say van politieke wil.

De boormachines geotermica
Bestseller AKL-i-15 horizontale boorinstallaties, US $ 51,500-63,200 / Complete set.
Zoals in het begin van de olie geen man alleen heeft het kapitaal dat nodig is voor het uitvoeren van een revolutie energiek. Hebben de financiële hoofdstad is niet genoeg kapitaal nodig, die zal werken.
 Rusland het thuisland van sociale revoluties, waar de koude overleven wordt tot in het extreme.
Waterstof brandstofcellenVelen zijn van mening dat waterstof - in combinatie met een apparaat genaamd een brandstofcel - zal steeds voorzien ons allen met schone energie in de toekomst. Waterstof, brandstof of een 'energiedrager', is een veel voorkomende industriële gassen. Een brandstofcel is een 160-jaar oude technologie die de efficiënte en schone opwekking van elektriciteit en warmte door het combineren van zuurstof uit de lucht met een waterstof-rijke brandstof mogelijk maakt.
Als zuivere waterstof wordt toegepast, het enige nevenproduct van de werkwijze op de plaats van gebruik is water. En, interessant genoeg, als de waterstof zelf wordt geproduceerd uit een koolstof-neutrale bron, zoals zonne-of windenergie, we hebben het potentieel voor koolstof-neutraal en emissie-vrije energie. Onze auto's, bussen, mobiele telefoons, laptops, thuis generatoren, krachtcentrales etc. zou kunnen zijn schoon ... en rustig!
Andere landen, zoals de Verenigde Staten, Duitsland en Japan zijn serieus werken aan een 'waterstofeconomie', en alle grote autofabrikanten hebben nu waterstof aangedreven voertuigen in ontwikkeling. De nieuwe generatie van waterstof brandstofcel (HFC) bussen kunnen nu worden ervaren op de straten van Londen. De bussen worden gezamenlijk gefinancierd door TfL, het Ministerie van Energie en Klimaatverandering (DECC) en de Europese Unie via het Clean Waterstof in Steden (CHIC) project.
Hoewel waterstof uit koolstof-neutrale bronnen is het ideaal, op de korte termijn het nodig om waterstof uit fossiele brandstoffen zoals aardgas te gebruiken zal zijn, om de nodige infrastructuur te bouwen. Vanwege de hoge efficiëntie van brandstofcellen, en het ontbreken van verbranding, kan het gebruik van aardgas leveren nog steeds aanzienlijk lagere uitstoot van kooldioxide en andere verontreinigende stoffen.
Veiligheid

Waterstofgas is een veel voorkomende industriële gas dat kleurloos en reukloos. Ongeveer 35 miljoen ton geproduceerd wereldwijd elk jaar, ongeveer een procent van de hoeveelheid olie wereldwijd geproduceerd in 2001. Bijgevolg uitgebreide veiligheidsprotocollen reeds bestaan ​​en werken wordt ook gewerkt aan de internationaal gestandaardiseerde procedures voor de behandeling van alledaagse situaties te produceren. Alle brandstoffen, ook geschikt voor toepassing in brandstofcellen zoals waterstof, moeten zorgvuldig beheer van de risico's.
Als brandstof, waterstofgas is energie dicht. Dit betekent dat, zoals bij veel gebruikte brandstoffen, zoals benzine en aardgas, is er een gevaar voor de gezondheid en goederen in geval van ongecontroleerde verbranding of ontploffing. Alle brandstoffen vereisen de toepassing van brandstof-specifieke controles op de veiligheid, en waterstof is geen uitzondering. Maar er is geen bewijs om te suggereren dat waterstof is gevaarlijker dan conventionele brandstoffen in het algemeen, en wat bewijsmateriaal dat het veiliger is, bijvoorbeeld in een voertuig vuur. Het belangrijkste verschil tussen waterstof gas en benzine is in zijn gedrag wanneer vrijgegeven aan de lucht. Waterstofgas verspreidt zich snel en branden burn-out snel, afvoeren van warmte slechts zeer lokaal.
Meer educatie en bewustwording zal van essentieel belang om de aanvaarding van de nieuwe technologie te bouwen, en het overwinnen van eventuele misvattingen.
Bijkomende informatie is beschikbaar op de London Schools Hydrogen Challenge website.
Het werk dat in dit blog, is een studie in nissen in de bestaande maatschappij in veel van de steden bezocht.
Veel gegevens zijn onjuist en moeten wetenschappelijke bevestiging.
Anderen volgden strenge criteria van het onderzoek door vele auteurs, die ik dank voor zijn werk.
Een fout op basis van het lezen van wat ik hier schrijf is niet mijn verantwoordelijkheid.
De handelsmerken die hier gepresenteerd heeft alle rechten op uitvindingen of wetenschappelijke werken vermeld. Het kopiëren of reproduceren strafbaar is volgens het recht van het land waar het misdrijf is gepleegd plagiaat.
Dank je ......
Mid Night Duke ...

Eindhoven Airport gains from new Ryanair, transavia.com and Wizz Air routes; new terminal expansion and hotel help


A major terminal expansion (with an integrated hotel on top) has recently been completed at Eindhoven Airport, in response to double-digit traffic growth in each of the last three years. transavia.com and Wizz Air are the second and third largest users of the airport after Ryanair, which made Eindhoven an official base in April of this year.

With over 51 million passengers last year Amsterdam Airport Schiphol dominates the Dutch airport market, but the country has several other regional airports of varying size including Eindhoven, Groningen, Maastricht and Rotterdam. The busiest of these is Eindhoven Airport which has achieved something almost unique among Western European airports by reporting double-digit growth for each of the last three years, increasing its passenger numbers in that time from 1.7 million to almost three million. To support this growth the airport recently opened a major extension to its terminal infrastructure, and a new “on-terminal” hotel.

Indice

...

Προσγείωση στην Αθήνα, Σαντορίνη (ελληνικά)
Aterragem bruxelas (português)(espanhol)
67 - Atterrissage á toulouse
66 - Aterragem em Nova Deli India
65 - Landing i Harstad
60 - lending reykjavik
56 - Посадка Москве "Странник" (русский)
53 - Aterragem São Paulo (português)
***
28 - A Longa Emergência
27 - James Howard Kunstler
26 - Carro Eletrico (português)
25- BMW H2R
24- Antares DLR-H2 (deutch)
23 - Кыргызстан - Геотермальная
22 - Romenia Geotermica Hidrogenio
20 - 香港 (china)
19-Extração Mineira (Chile)
18- Géothermique Martinica Guadalupe
17-(Coreia do Sul)
16-Vulcanismo (filipinas)
15-Termodinâmica (Malasia)
14-Moinhos de vento (Holanda)
13-Borracha (กรุงเทพฯ)
12-Yves Rossy, o Jetman
11- M400 Sky Car
10 - Nabta Playa
9 - Игры Pit
8 - Passarola de Gusmão
7 - Boeing a Hidrogênio
6 - Wasserstoff-Ballon ZEPPELIN
5 - Mad Max Adelaide City
4 - Evolução Homo Floresiensis Sapiens
3 - Geotermica
2 - Hidrogenio
1 - EstatisticasMeu nome é Duke. Isto é o Sky Car. Esta são Cidades do Hidrogenio e da Geotermica O trabalho apresentado neste blog, é um estudo de nichos sociais existentes em muitas das cidades visitadas. Muitos dados estão incorrectos, precisam de confirmação científica. Outros dads seguiram rigorosos critérios de investigação por muitos dos autores, a quem agradeço pelo seu trabalho. Peço desculpa por qualquer erro, baseado nas traduções do que eu escrevo aqui. Pois o meu conhecimento linguitico sobre tais linguas provem do tradutor do Google. As marcas apresentadas aqui tem todos os direitos sobre invenções ou trabalhos científicos citados. A cópia ou reprodução é punível nos termos da lei do país em que o crime de plágio é cometido. Obrigado ... Mid Night Duke ... ...

 The work presented in this blog, is a study of existing in many of the cities visited social niches. Many data are incorrect, need scientific confirmation.  Other dads followed strict criteria investigation by many authors, whom I thank for their work.  I apologize for any error, based on translations of what I write here. For my linguitico knowledge of such languages ​​comes from Google translator.  The marks contained herein has all rights to inventions or scientific papers cited. Copying or reproduction is punishable under the law of the country where the crime is committed plagiarism. Thank you ... Mid Night Duke ...
Nenhum comentário:

Postar um comentário

midnightduke8 procure este none no Google
Find in the Google this name midnightduke8

(PIEH) Parceria Internacional para a Economia do Hidrogênio
(IPHE) International Partneship for lhe Hidrogen Economy